Mads Palsvig og ytringsfriheden

Nedenstående skrevet start juni 2019 på baggrund af en hændelse i en Fake Book gruppe 'Vi siger nej til 5G i Danmark'

Hr Palsvig! Jeg forventede, at du ville bruge begrebet ytringsfrihed. Vil du lige som cand. jur. definere begrebet ytringsfrihed i relation til en Fakebook gruppe? Fakebook er et privatejet firma, der stiller denne platform gratis til rådighed.

En hvilken som helst FB-bruger kan oprette en gruppe og SELV bestemme (spille)reglerne. Jeg spurgte i går nogle FCK'ere, om Mads Palsvig havde en gruppe som denne. Svar: Det havde JFK ikke !!

Jeg spurgte ind til det flere gange. Jeg undrede mig, at du IKKE har en gruppe som denne, hvor alle kan anmode om at deltage. Jeg forstod i går, at man SKAL være medlem af partiet for at kunne være medlem i FB-gruppen. Det er jo signifikant, om jeg må bruge dette ord.

Begrebet "ytringsfrihed" hører hjemme i en anden kontekst.

Lad mig billeddanne en parallel. Jeg åbner ikke min dør i mit private hjem for hvemsomhelst. Jeg bestemmer suverænt, hvem jeg vil have indenfor. Som regel er det mennesker, jeg har inviteret (FB gruppe = godkendt). Hvis mine gæster ikke opfører sig ordentligt, beder jeg dem om at forlade mit hus. Hvis de IKKE gør dette, smider jeg dem ud.

Hvis du ligestiller ytringsfrihed med "indtrængen på mit private domæne", så forstår jeg godt, at du bruger begrebet i Fakebook sammenhæng. Hvis du endnu ikke har forstået betydningen af mine skriverier, vil jeg skære det ud i pap således:

Der er IKKE ytringsfrihed i mit hjem og der er IKKE fri adgang til frit at kunne skrive hvad som helst i en Fakebook gruppe, hvor jeg er administrator.

Det står dig frit for at oprette 666 FB-grupper, hvor du og andre kan ytre, hvad du vil. Men at tro at du kan komme ind i mit hjem ved at påberåbe dig et begreb, som tilhører en samfundsmæssig kontekst, holder vist hverken i byretten eller andre steder.

Jeg gentager: Vi er mange, der i bedste mening har tilbudt vores hjælp til din politiske karriere. Jeg synes, at du offentligt skulle fortælle dine støtter, hvorfor du har afvist så mange af os, som trods alt har lidt erfaring udi forskellige former for kommunikation. Jeg kunne f.eks. have advaret dig, så TV2Lorry ikke tog røven på dig.

Du begik en fatal fejl med TV2Lorry. Jeg synes, at du skal fortælle dine støtter, hvad der egentlig skete. Lavede du en skriftlig aftale med TVLorry, INDEN du inviterede dem inden for i dit hjem og gav dem lov til at filme og interviewe dig? Du OVERGAV din stemme til et privatejet medie, som derefter brugte den efter forgodtbefindende.

Jeg har gentagne gange her på denne platform skrevet pænt om dig og vist dig respekt for dit arbejde. Du har svinet mig og andre til. Vi kan tage det, bare rolig.

Du har kaldt os diverse ord, som jeg ikke behøver at gentage. Du ville have smidt May Days bestyrelse ud. Du er så vred, så vred, og stadig flere kan se det. Du opfører dig som et forsmået barn, der ikke får sin vilje. Mig bekendt lever du sammen med en psykolog.

Og hvis du og andre spørger, hvorfor jeg skriver alt dette? Dertil vil jeg svare: "som man reder, ligger man". Mads, du har selv inviteret til ballade, og så skal du også få det.

Mange mennesker med indsigt i psykologi og med en vis selv-indsigt har sandsynligvis dannet sig en opfattelse af din personlighed og specielt den ubevidste del af dit sind. Ved at skrive og tale med mange, ved jeg, at mine skriverier her deles IKKE kun af mig selv. Jeg udtrykker dem blot I EN GRUPPE, hvor JEG er administrator, bemærk venligst dette.

Det er ikke VORES skyld, at du ikke kom i Folketinget. Det er ikke VORES skyld, at du ikke har flere støtter. Det er overhovedet ikke ANDRES skyld, at dit liv er, som det er. DU er ansvarlig for dit eget liv. Når du bliver vred og sur, så skyder du med spredehagl mod alle, som du MENER burde være dine støtter, men som ikke er det. I psykologien findes et udtryk, som hedder projektion. Jes Bertelsen har for mange år siden skrevet fremragende om dette.

Vi er mange, der har brugt mange penge og lang tid på at arbejde med det, der populært kaldes personlig/spirituel eller åndelig udvikling og netop derfor har vi forsøgt at hjælpe dig, fordi vi så et stort potentiale i dig og dine intentioner. Det gør jeg i øvrigt stadig. Selvfølgelig gør jeg det. Du har tiden foran dig. Du har gjort, hvad meget få danskere har gjort eller tør gøre. Lad mig gentage min respekt for dig, dine intentioner osv.

Jeg finder mig ikke i hvad som helst, Hr. Palsvig. Jeg har talt med min advokat ang. en politianmeldelse.

De bedste hilsener Michael Maardt

Brug menuerne. Hilsen Michael Maardt